Verwijzers

Podotherapie Propuls hecht veel waarde aan een goede en snelle communicatie richting de verwijzers als huisartsen, fysiotherapeuten, pedicures, etc.

Intercollegiale overleglijn

Indien u als verwijzer direct en rechtstreeks overleg wenst met een podotherapeut, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat op het telefoonnummer:
024 – 3586487 (te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00).

U kunt uw vraag en verzoek doorgeven aan de praktijkassistent. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door de podotherapeut.

 

Rechtstreeks mailcontact met behandelend podotherapeut

Heeft u als verwijzer een minder urgente vraag of verzoek, dan kunt u per mail rechtstreeks contact zoeken met de podotherapeut. Desbetreffende podotherapeut zal uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Welke informatie is voor ons van belang:

  • Achternaam (eerste 3 letters), geboortedatum van de patiënt
  • Uw vraag / verzoek
  • Naam verwijzer en telefoonnummer / e-mailadres

Podotherapie Propuls maakt tevens gebruik van ZorgMail en ZorgDomein

Pedicures DM voetzorg

Voor vragen over de DM voetzorg, behandelplan, samenwerkingsovereenkomst, declaraties of indienen van declaraties kunt u per mail contact zoeken op het mailadres diabeteszorg@podotherapiepropuls.nl.
Welke informatie is voor ons van belang:

  • Achternaam (eerste 3 letters), geboortedatum van de patiënt (indien nodig)
  • Uw vraag / verzoek
  • Naam verwijzer en telefoonnummer / e-mailadres

Samenwerkingsovereenkomst pedicures

Met een samenwerkingsovereenkomst kunt u de medisch noodzakelijke voetzorg voor DM patiënten uit de 1e lijn van zorggroep Syntein en de 2e lijn declareren bij Podotherapie Propuls. Dit kan alleen voor de DM patiënten vanaf Sims 1, zorgprofiel 2 en hoger waarvan aan de hand van een podotherapeutisch voetonderzoek een behandelplan aanwezig is.
Via de link https://propuls.dmvoetzorg.nl/login/ in het online programma ‘DM Voetzorg’ kunt u de gegevens van uw patiënten vermelden en de declaraties doorsturen.

DM Voetzorg

Voordat u kunt gaan werken met DM voetzorg vragen wij u vriendelijk via de link https://propuls.dmvoetzorg.nl/login/ zich éénmalig aan te melden bij Podotherapie Propuls door uw gegevens in te vullen. Na aanmelding worden uw gegevens gecontroleerd en krijgt u binnen 2 dagen het nieuwe contract via ‘DM Voetzorg’ toegestuurd. Wanneer u het contract elektronisch geaccordeerd heeft kunt u gebruik gaan maken van ‘DM Voetzorg’. Uw DM patiënten die bij ons bekend zijn, of nog gezien moeten worden door de podotherapeut, kunt in het programma invullen en doorsturen.