Hielspreekuur

Voor wie?

Het Hielspreekuur is bedoeld voor patiënten van 12 jaar en ouder met kortdurende of langdurige hielklachten. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Peesplaatontsteking (Fascitis Plantaris)
  • Hielspoor (Calcificaties in Fascia Plantaris)
  • Beklemming voetzenuw (Tarsaal Tunnel Syndroom)
  • Langdurige achillespeesklachten
  • Vage hielklachten

Het Hielspreekuur is een combinatie spreekuur met een podotherapeut van Podotherapie Propuls en een fysiotherapeut van Medical Training Malden.  Tijdens dit spreekuur wordt er aan hand van een anamnese en uitgebreid podotherapeutisch en fysiotherapeutisch onderzoek met voetscan en echografie een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan kan bestaan uit alleen podotherapie, alleen fysiotherapie of een combinatie van beide.

Waarom een Hielspreekuur?

Hielklachten zijn veelvoorkomende klachten. Het zijn complexe klachten die meerdere oorzaken kunnen hebben en dikwijls resulteert dit in een langdurig traject. Samenwerking tussen een podotherapeut en fysiotherapeut zorgt voor een effectievere behandeling, een beter resultaat en een hogere tevredenheid van de patiënten, zo bleek uit de pilot. 85% Van de in de pilot behandelde patiënten waren na 6 maanden volledig klachtenvrij en ervoeren de combinatie van podotherapie en fysiotherapie bij hielklachten als van grote meerwaarde.

Wat kost het?

De kosten van het Hielspreekuur worden in rekening gebracht bij de aanvullende verzekering die u heeft afgesloten bij uw zorgverzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering, dan ontvangt u zowel een rekening van Podotherapie Propuls als van Medical Training Malden.

Wanneer?

Dinsdagmiddag 13.00u – 17.00u (op afspraak)

Waar?

Podotherapie Propuls & Medical Training Malden
Promenade 17
6581 BW Malden
(024) 358 64 87
(024) 358 47 15

info@podotherapiepropuls.nl